Петър Чолаков: ГЕРБ видимо се ядосаха от внезапната поява на Петков

...
Петър Чолаков: ГЕРБ видимо се ядосаха от внезапната поява на Петков
Коментари Харесай

Още коментари за скандала около предизборния дебат снощи frognews.bg

Петър Чолаков:

 

ГЕРБ очевидно се ядосаха от неочакваната поява на Петков на дебата, вместо оповестения Сабрутев. Дончев стартира да маха с ръка, изнерви се. След което със Сачева си потеглиха.
Аз съм за разпоредбите. Категорично.
Само че държанието на ГЕРБ ще бъде тълкувано, най-малко от част от феновете, като уязвимост - вместо заслужено отвращение.
Това го има и в животинския свят. Скупчили се животните към реката, бутат се кое да пие вода... Идва някое по-голямо, по-рошаво и плашливите си подвиват опашките.

 

 

Асен Генов:

 

Знаете ли какво най-вероятно се случи през днешния ден в БТВ?
Ето моята версия, само че предизвестявам, че няма да се хареса на София 1000 ултраси.
Някой е внушил на Петков, че е гениална концепция да се разменят в последния миг със Сабрутев.
Практиката е такава, че гостите постоянно идват десетина минути по-рано в студиата. И по този начин се завързва интригата.
Версия №1
Сачева, преди началото на дебата, вижда, че вместо Сабрутев идва Петков. Пише в общия чат на ГЕРБ, че Продължаваме промяната са изпратили точно Петков. Дончев е в централата на ГЕРБ, няколко етажа по-нагоре и зад ъгъла. Той ѝ написа: веднага пристигам да им кажа аз на тях... Буквално слиза с асансьора и влиза в студиото на БТВ.
Край на първата версия. Има и друга, само че да останем на първичната догадка.
Цънцарова е в небрано лозе, тъй като не е очаквала. Ако Сабрутев (2 часа по-рано в ефира на НОВА) в действителност има основателна персонална причина да не участва, от централата на Политическа партия е трябвало да звъннат в БТВ, а малкия екран от своя страна - да осведоми другите участници. Викат му феърплей.
Вместо това Политическа партия избират изненадата, евентуално решили, че е талантлив PR ход и в следствие имаме скандал, от който губи гласоподавателят, тъй като вместо политически спор получава селска вечеринка.
Шоуто, освен това треторазредно, измества политиката и всички губим.
Това е моята версия.
И в действителност, в случай че не могат да се оправят с един ефирен спор, Продължаваме промяната къде са тръгнали да опарвят страната?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР